Medewerkers

monique 600600

Ik probeer een holistische dokter te zijn en de mens achter de patiënt te zien. Wat betekent het ziektebeeld voor u, voor uw werk, uw leven? Wat is voor u belangrijk? Vanuit dat beeld worden de (on)mogelijkheden voor de behandeling en duidelijk. Ik werk nu 7 jaar als huisarts. Voor mijn studie geneeskunde rondde ik de studie klinische- en ontwikkelingspsychologie af. Als ik thuis ben, ga ik graag met mijn vriend en 2 kleine dochtertjes op stap, naar buiten.

Monique van Urk

Huisarts
Esmee 6000600

Als huisarts vind ik het belangrijk om mijn patiënten goed te begrijpen, op die manier komen we samen tot een goede oplossing. Voordat ik huisarts werd, heb ik ervaring opgedaan in de ouderenpsychiatrie. Naast mijn werk reis ik graag en vind ik het natuurlijk fijn om tijd te spenderen met mijn gezin.

Esmee de Jager

Huisarts
Dana Mosterd

Momenteel werk ik als assistente bij de praktijk. Ik heb mijn bachelor geneeskunde afgerond en begin in 2022 met mijn coschappen. Tot dan hoop ik hier te blijven en mijn kennis die ik heb gekregen in de geneeskundestudie in de praktijk toe te passen. Ik werk hiernaast ook al enige tijd bij een andere praktijk. In mijn vrije tijd kook en reis ik graag. Ik werk op woensdagen.

Dana Mosterd

Doktersassistente
Sophie Voss- van Blaaderen

Sophie Voss- van Blaaderen , zij werkt op dinsdag en donderdag.

Sophie Voss- van Blaaderen

Doktersassistente
POH GGZ van Hurk 600600

Ik werk inmiddels bijna 26 jaar in de geestelijke gezondheidszorg en sinds 2011 ook als Poh-ggz. In deze rol probeer ik mensen te ondersteunen vanuit hun hulpvraag en in het hervinden van hun eigen kracht. In mijn vrije tijd ga ik graag op reis, speel ik piano en beoefen ik yoga.

Eva van den Hurk

POH GGZ
ass2

Al heel lang werk ik met veel plezier bij de huisartsenpraktijk op de Laagtekadijk. Voor zover mogelijk geef ik in eerste instantie adviezen aan patienten. Ik overleg graag met patienten om tot een goede inschatting van klachten te komen, zodat duidelijk wordt op welke termijn een afspraak nodig is. Hierbij word ik zeker geholpen door mijn achtergrond als orthopedagoog. In mijn vrije tijd schilder ik, speel piano, wandel graag in de natuur...

Hilde Bouma

Doktersassistente
Translate »
Call Now Button