Medewerkers

PHOTO 5.2 -2022-03-18-16-26-09 600600

Ik probeer een holistische dokter te zijn en de mens achter de patiënt te zien. Wat betekent het ziektebeeld voor u, voor uw werk, uw leven? Wat is voor u belangrijk? Vanuit dat beeld worden de (on)mogelijkheden voor de behandeling en duidelijk. Ik werk nu 7 jaar als huisarts. Voor mijn studie geneeskunde rondde ik de studie klinische- en ontwikkelingspsychologie af. Als ik thuis ben, ga ik graag met mijn vriend en 2 kleine dochtertjes op stap, naar buiten.

Monique van Urk

Huisarts
PHOTO 6. -2022-03-18-16-26-09 600600

Als huisarts vind ik het belangrijk om mijn patiënten goed te begrijpen, op die manier komen we samen tot een goede oplossing. Voordat ik huisarts werd, heb ik ervaring opgedaan in de ouderenpsychiatrie. Naast mijn werk reis ik graag en vind ik het natuurlijk fijn om tijd te spenderen met mijn gezin.

Esmee de Jager

Huisarts
PHOTO 4. -2022-03-18-16-26-09 600600

Ik werk inmiddels bijna 26 jaar in de geestelijke gezondheidszorg en sinds 2011 ook als Poh-ggz. In deze rol probeer ik mensen te ondersteunen vanuit hun hulpvraag en in het hervinden van hun eigen kracht. In mijn vrije tijd ga ik graag op reis, speel ik piano en beoefen ik yoga.

Eva van den Hurk

POH GGZ
Cecil2 600600

Oorspronkelijk kom ik uit Zwitserland en heb in eerste instantie jaren in de handel gewerkt. Ik heb mijn hart gevolgd, mij om laten scholen en nu werk ik met veel plezier in de zorg! Ik werk hier nu als doktersassistente en ga binnenkort starten als POH-somatiek in opleiding. Ik ga dan patiënten begeleiden met o.a. diabetes, hart- en vaat ziekten en astma onder begeleiding van de huisartsen.

Voorheen was ik ook yogadocente, dat doe ik nu mijn vrije tijd. Ik sport daarnaast graag buiten.

Cecil Russie

Doktersassistente & POH-somatiek
ass2

Al heel lang werk ik met veel plezier bij de huisartsenpraktijk op de Laagtekadijk. Voor zover mogelijk geef ik in eerste instantie adviezen aan patienten. Ik overleg graag met patienten om tot een goede inschatting van klachten te komen, zodat duidelijk wordt op welke termijn een afspraak nodig is. Hierbij word ik zeker geholpen door mijn achtergrond als orthopedagoog. In mijn vrije tijd schilder ik, speel piano, wandel graag in de natuur...

Hilde Bouma

Doktersassistente
Margo Biallosterski 600600

Margo Biallosterski, zij werkt op dinsdagen.

Zij is een ervaren assistente, fijn dat ze ons komt helpen op de dag dat Cecil in opleiding is.

Margo Biallosterski

Doktersassistente
Berend van Leeuwen 600600

Ik ben geneeskunde student aan de Vu. Op de vrijdag middagen werk ik met veel plezier op de praktijk. U komt mij soms ook op andere dagen tegen.

Berend van Leeuwen

Geneeskunde student
Translate »
Call Now Button