Medewerkers

monique 600600

Ik probeer een holistische dokter te zijn en de mens achter de patiënt te zien. Wat betekent het ziektebeeld voor u, voor uw werk, uw leven? Wat is voor u belangrijk? Vanuit dat beeld worden de (on)mogelijkheden voor de behandeling en duidelijk. Ik werk nu 7 jaar als huisarts. Voor mijn studie geneeskunde rondde ik de studie klinische- en ontwikkelingspsychologie af. Als ik thuis ben, ga ik graag met mijn vriend en 2 kleine dochtertjes op stap, naar buiten.

Monique van Urk

Huisarts
Esmee 6000600

Dokter de Jager is met zwangerschapsverlof tot en met 18 december.
Als huisarts vind ik het belangrijk om mijn patiënten goed te begrijpen, op die manier komen we samen tot een goede oplossing. Voordat ik huisarts werd, heb ik ervaring opgedaan in de ouderenpsychiatrie. Naast mijn werk reis ik graag en vind ik het natuurlijk fijn om tijd te spenderen met mijn gezin.

Esmee de Jager

Huisarts
Jidske 600×600

Dokter Berkhout werkt tijdens het zwangerschapsverlof van dokter de Jager. Zij is de aankomende tijd op maandag en dinsdag op de praktijk aanwezig.

Jidske Berkhout

Huisarts
Lugt 2

Dokter van der Lugt werkt tijdens het zwangerschapsverlof van dokter de Jager. Zij is de aankomende tijd op donderdag en vrijdag op de praktijk aanwezig.
Als ervaren huisarts heb ik een holistische kijk op de geneeskunde. Ooit ben ik afgestudeerd als psycholoog en heb tevens een opleiding in Integrative Medicine gevolgd. Dit betekent dat jij voor mij als patiënt centraal staat en dat we samen kijken naar de beste oplossing voor je klachten. Leefstijlgeneeskunde, vrouwengezondheid en psychische klachten zijn mijn aandachtgebieden. Verder ben ik getrouwd, moeder van vier jongens en organiseer ik nascholingen voor artsen.

Claudia van der Lugt

Huisarts
Tim Verweij

Ik ben eerder als coassistent in de praktijk werkzaam geweest en ben nu klaar met mijn opleiding geneeskunde. Een aantal van u kennen mij dan ook al. De aankomende maanden ga ik de praktijk ondersteunen als assistent en bij de spreekuren. Bijvoorbeeld bij het meten van bloeddrukken en de suikercontroles. In mijn vrije tijd tennis ik graag! Ik zie en spreek u graag op de praktijk.

Tim Verweij

Basisarts
Anne Roos van Tartwijk 600600

Mijn naam is Anne Roos van Tartwijk, ik werk als doktersassistente op de praktijk. Ik heb inmiddels mijn bachelor geneeskunde gehaald. Ik hoop u te zien op de praktijk. Ik werk op dinsdag en woensdag.

Anneroos van Tartwijk

Doktersassistente
POH GGZ van Hurk 600600

Ik werk inmiddels bijna 26 jaar in de geestelijke gezondheidszorg en sinds 2011 ook als Poh-ggz. In deze rol probeer ik mensen te ondersteunen vanuit hun hulpvraag en in het hervinden van hun eigen kracht. In mijn vrije tijd ga ik graag op reis, speel ik piano en beoefen ik yoga.

Eva van den Hurk

POH GGZ
ass2

Al heel lang werk ik met veel plezier bij de huisartsenpraktijk op de Laagtekadijk. Voor zover mogelijk geef ik in eerste instantie adviezen aan patienten. Ik overleg graag met patienten om tot een goede inschatting van klachten te komen, zodat duidelijk wordt op welke termijn een afspraak nodig is. Hierbij word ik zeker geholpen door mijn achtergrond als orthopedagoog. In mijn vrije tijd schilder ik, speel piano, wandel graag in de natuur...

Hilde Bouma

Doktersassistente
Call Now Button
Translate »