Onze zorgverleners

De huisartsen

Belt u bij voorkeur  in de ochtend voor een afspraak of visite. Als u meerdere klachten heeft of u wilt langer met de dokter spreken, geef dit dan aan bij de assistente. Zij zal er ook naar vragen.  Zo kan zij de dag goed organiseren.

Spreekuren Huisarts

Het spreekuur is elke ochtend van 8.00u tot 11.00 en in de middag van 14:00 tot 17.00. Op vrijdagmiddag is er geen spreekuur.

Bent u verhinderd voor een afspraak, geef ons dit even door!

Telefonisch Spreekuur

In de middag kunt u kort telefonisch overleggen met de huisarts. Wij bellen u! U kunt voor 10.00u een telefonische afspraak aanvragen. Ook kan de assistente voor u overleggen met de huisarts.

Visites

In de middag leggen wij huisbezoeken af. Ook hier zal de assistente vragen naar uw klachten, om de urgentie te bepalen. Visites dienen voor 10.00u aangevraagd te worden.

E-consult

Via de WebApp kunt u ook veilig mailen. Hiervoor dient u zich eerst te registeren bij de assistente o.b.v. uw e-mailadres en mobiele nummer.

Triage…waarom?

De duur van een consult is tien minuten. Heeft u meer tijd nodig of wilt u meerdere klachten bespreken dan kunt u dit aangeven bij het maken van de afspraak. We plannen dan meer tijd voor u in. De assistente vraagt daarom altijd voor de reden van komst, we noemen dit triage. Zij kan dan inschatten hoeveel tijd er nodig is, spoed gaat altijd voor!

De praktijkondersteuners

Onze praktijkondersteuners ondersteunen de huisartsen met het leveren van goede zorg. Het is gebleken dat door controle van de praktijkondersteuner beter aan alle aspecten van de behandeling wordt voldaan. We vinden deze ondersteuning dus een belangrijke aanvulling op onze huisartsenzorg.
.
Iedereen met diabetes, hoge bloeddruk, astma/copd en mensen met psychische klachten kunnen een afspraak maken bij de praktijkondersteuner. U kunt dit eventueel met de huisarts overleggen.

POH GGZ

Iedereen is wel eens somber, gespannen of zit een tijdje wat minder lekker in z’n vel. Vaak komt u daar zelf of met hulp van anderen in uw omgeving wel weer uit. Maar als uw psychische klachten niet verdwijnen of groter worden, is het belangrijk om hulp te zoeken en uw problemen aan te pakken.
.
De eerste stap is het bespreken van uw klachten met uw huisarts. De huisarts kan in overleg met u voorstellen een gesprek aan te gaan met de praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheid Zorg (POH-GGZ). De praktijkondersteuner GGZ ondersteunt de huisarts in de behandeling van patiënten met psychische problemen. Ook hij houdt zelfstandig spreekuur en overlegt regelmatig met de huisarts.

Wie zijn onze POH’s?

Onze POH-GGZ is mevrouw Eva van den HurkU kunt via de doktersassistent of huisarts een afspraak maken.
.
Let op:
Wanneer u niet op komt dagen op een door u gemaakte afspraak, dan zullen wij u een “No show” rekening sturen. Dit bedrag dient binnen 14 dagen betaald te zijn.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een consult bij de POH-GGZ vallen onder de reguliere huisartsenzorg. Dat houdt in dat hiervoor het eigen risico niet wordt aangesproken en er ook geen eigen bijdrage geldt.

De assistentes

Bij onze assistentes kunt u terecht voor al uw vragen en het maken van afspraken. Ook kunnen zij voor u overleggen met de huisarts en geven zij u deskundig medisch advies.
.
Daarnaast hebben zij een eigen spreekuur voor:

      • Controle van uw bloeddruk
      • Injecties plaatsen
      • Verzorgen van wonden
      • Verwijderen van hechtingen
      • Oren uitspuiten
      • Uitstrijkjes maken
      • Urines controleren
      • Wratten behandelen
      • ECG maken
      • Doppler onderzoek van de vaten
Translate »
Call Now Button